Barbie Dreamtopia Chelsea's Magische Droomboot

geen

Ga een stukje varen met deze magische droomboot! Het bed verandert in een magische boot en brengt je naar de mooiste bestemmingen. 

€ 25,99
Op voorraad
SKU DWP59

Laat je fantasie de vrije loop en vlieg naar je favoriete koninkrijken! Ontdek in de droomboot van alles over Dreamtopia -- het bed verandert in een magische boot en zit boordevol schattige verrassingen! 

De droomboot heeft echt draaiende wielen die goed verstopt zijn. Als je de magische boot laat rijden zie je de vleugels klapperen en de luchtballon draaien. Deze ballon met roze wolkjes, vrolijke kleuren en vlinders is keer op keer een feest om naar te kijken! 

Zet Chelsea aan het ‘roer’ of laat haar heerlijk dromen onder een dekentje terwijl jij de boot bestuurt; er is zelfs een vast kussen voor Chelsea. 

Chelsea’s dromen komen uit in een vrolijk gekleurd jurkje en paarse sneakers. Haar schattige, vrolijke puppy houdt haar gezelschap en zorgt voor nog meer speelmogelijkheden! Laat je fantasie de vrije loop met de Barbie Dreamtopia Magische Droomboot met dromerige accenten en schattige details. 

De puppy van Chelsea is klaar voor een nieuw avontuur. Door zijn houding kan Chelsea hem in haar armen houden en knuffelen

Specificaties
Product NaamBarbie Dreamtopia Chelsea's Magische Droomboot
Leeftijd3 t/m 6 jaar, 6 t/m 8 jaar
ean0887961387407
MerkBarbie
Schrijf uw eigen review

You're reviewing: Barbie Dreamtopia Chelsea's Magische Droomboot


Rating