9,4
4.4/5

0

Barbie Big City Dreams Barbiepop – Zangeres met Blond Haar

17.99

2 op voorraad

Levering aan huis

Afhalen in Nieuw-Amsterdam

Gratis verzending vanaf €50

Details

Herbeleef een geweldig moment op het podium met de Barbie-pop “Malibu”, geïnspireerd op de film “Barbie: Big City, Big Dreams”! Als de kinderen de Barbie-microfoon naar haar mond brengen, klinkt de muziek, licht haar jurk op en zingt ze een van de twee originele liedjes! Wanneer haar arm weer op zijn plaats wordt neergelaten, blijft de muziek spelen, maar de Barbie stopt met zingen totdat de kinderen de microfoon oppakken Barbie-pop draagt ​​een glinsterende jurk, ketting en schoenen en wordt geleverd met de nodige accessoires: een gitaar, een headset, een microfoon met een standaard.

Kenmerken

  • Beleef ongelofelijke optredens met de Barbie ‘Malibu’ Roberts pop, geïnspireerd op Barbie: Grootse Dromen in de Grote Stad!
  • Als je de microfoon van Barbie voor haar mond brengt, begint de muziek, geeft haar jurk licht en zingt ze mee met een van de twee originele liedjes!
  • Als je haar arm weer omlaag doet, gaat de muziek verder, maar stopt Barbie met zingen totdat je de microfoon opnieuw voor haar mond brengt.
  • Barbie laat zich inspireren door haar unieke podiumlook en draagt een glinsterende jurk, een ketting en schoenen.
  • Met accessoires zoals een gitaar, een headset, een microfoon met een standaard en nog veel meer rockt ze de hele nacht door!

Kenmerken

SKU 571-2849 Categorieën ,

Extra informatie

Extra informatie