9,4
4.4/5

0

Cadeau-idee voor een kind

Cadeau-idee voor een kind van 9 jaar: 3 ideeën

Het is niet altijd even makkelijk om te bedenken wat leuk is om cadeau te geven aan een kind van 9 jaar. Of het nou jouw kind, of het kind van iemand anders is: soms heb je gewoon even inspiratie nodig. Vrees niet, in deze blog geven we 5 cadeau-ideeën voor een kind van 9 jaar.

Wat is er nu heel populair, heel leuk, of heel interessant? Je leest het in deze blog!

Spel voor de Nintendo Switch

Wat is de makkelijkste manier om kinderen te vermaken? Menig ouder zal onderstrepen dat een scherm altijd goed werkt. Een televisie, laptop, of een spelcomputer: het houdt ze uren bezig.

 

Misschien niet het meest creatieve cadeau dat je kunt bedenken, maar wel eentje die het altijd goed doet: Een spel voor de Nintendo Switch, of een andere spelcomputer. Liever een bordspel?  Bekijk hier de meest populaire gezelschapsspellen >>!

Radiografisch bestuurbare auto’s / vliegtuigen

Auto’s doen het altijd goed!  Of het nu pantserwagens, ambulances, of raceauto’s zijn: het valt altijd wel in de smaak.  Misschien is de tijd van speelgoed autootjes wel een beetje voorbij, dus het is tijd voor een upgrade. Met een bestuurbare auto’s zijn kinderen van 9 jaar eigenlijk altijd blij, en het is goed voor uren speelplezier.

 

Tegenwoordig zijn er heel veel opties die uitgebreider zijn dan de radiografisch bestuurbare auto’s die we kennen van 10-20 jaar geleden. Zo zijn uitgebreide stuntauto’s en vliegtuigen al een tijdje op de markt!

 

Pluspunt: radiografisch bestuurbare voertuigen zijn geschikt voor binnen en buiten. Zo kan de jarige ook de buurt ontdekken, super leuk dus!

Bekijk hier de radiografisch bestuurbare auto en stuntvliegtuig >>.

Make up / Sieraden

Meisjes (en sommige jongens) beginnen rond deze leeftijd interesse te krijgen in make-up en sieraden. En wat is er leuker dan je eigen sieraden maken en die vervolgens vol trots te dragen?

Met de Creative Jewelry Boutique kunnen meiden zich uren vermaken en in een handomdraai een ketting met hun eigen naam maken.

 

Shop nu de Creative Jewelry Boutique voor maar 18.99 >>.