9,4
4.4/5

0

Dokterset Nenuco Pop Met Accessoires bij Toyscompany

De Nenuco babypop met slaapzak en de Nenuco plaspop met bellenblaas zijn twee voorbeelden van speelsets uit de webshop van Toyscompany, die zowel leuk als leerzaam zijn. Ze bevorderen de creativiteit en de sociale en motorische vaardigheden van kinderen vanaf tien maanden, terwijl ze natuurlijk ook uren speelplezier opleveren voor je kind. Het unieke aan de Nenuco babypop is, dat ze er niet alleen uitziet als een echte baby en ook zo aanvoelt, maar dat ze ook nog eens ruikt als een echte baby.

Nenuco babypop met slaapzak

De Nenuco babypop met slaapzak speelset bestaat uit een Nenuco babypop in een schattige slaapzak met licht- en geluideffecten. De slaapzak is ongeveer 25 cm groot en versierd met sterretjes en een muzikaal konijn. Als je kind de pop in slaap wiegt begint er een slaapliedje te spelen en als de Nenuco babypop in slaap is gevallen, maakt ze echte slaapgeluidjes. Het konijn en de sterretjes op de slaapzak geven ook nog eens licht. Deze Nenuco babypop met slaapzak is ideaal als eerste pop voor de jongste poppenmoeders.

Nenuco plaspop met bellenblaas

De Nenuco plassende pop, gekleed in een schattig roze pakje, wordt geleverd inclusief po, drinkbeker en fopspeen. Als de babypop, die 32 cm groot is, wat te drinken krijgt met de drinkbeker moet ze al snel plassen. Dat doet ze op het potje. Knijp je in de arm van deze Nenuco plaspop, dan komen er zeepbelletjes tevoorschijn. Een plaspop en bellenblaas in één dus, hoe leuk wil je het hebben!

Over Nenuco

Nenuco is een merk van de Spaanse speelgoedfabrikant Famosa, ook bekend van de Pinypon poppen. De Fabricas Agrupadas de Muñecas de Onil S.A. ontstond in 1957 uit het samengaan van een aantal speelgoedfabrieken in Toy Valley in Alicante. Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat bij Famosa hoog in het vaandel, uiteraard met als voornaamste doel het leveren van speelplezier en het stimuleren van de ontwikkeling van kinderen. Maar ook kwaliteit en veiligheid zijn belangrijke uitgangspunten. Poppen, knuffels en buitenspeelgoed behoren tot de belangrijkste producten van Famosa. In 1977 bracht het bedrijf de eerste Nenuco babypop op de markt.