9,4
4.4/5

0

Fashion Design Speelgoed: de 3 tofste items! | Toyscompany

Fashion Design Speelgoed: de 3 tofste items! | Toyscompany

Als je kind interesse toont in mode, accessoires of ontwerp, dan wil je dat natuurlijk stimuleren. Toch is het voor jonge kinderen niet altijd mogelijk om met het echte werk aan de slag te gaan. Dit is te moeilijk, te gevaarlijk en eigenlijk ook gewoon te saai. Daarom zijn er fashion designer speelgoeditems gemaakt die geschikt voor kinderen zijn. Fashion Design Speelgoed stimuleert de creativiteit, originaliteit en is vooral gewoon heel leuk!

Er zijn verschillende opties als het komt op Fashion Design Speelgoed. Laat je kinderen vanaf 3 jaar tekenen en kleuren, en een eigen stijl ontwikkelen met deze toffe items!

 

Tip #1: Ravensburger Studio Bijou – Sieradenset – 26.99,-

Met de Studio Bijou Sieradenset maken kinderen heel gemakkelijk accessoires zoals kettingen, ringen, oorbellen en meer. Het is niet zomaar een mix-and-match set, met de luchtdrogende (troepvrije) boetseerklei kunnen de kinderen echt hun creativiteit hun eigen gang laten gaan. De set bevat bedeltjes en steentjes waarmee je echt een uniek sieraad kunt maken.

 

Erg geschikt voor kinderen tussen de 6 en de 12 jaar.

Maak je eigen sieradencollectie met de Ravensburger studio Bijou Sieradenset >>

 

Tip #2: Ravensburger Schoudertas (click & style) – 9.89,-

Liever geen sieraden, maar echt een praktisch mode-item? Denk dan eens aan de schoudertas click & style. Door bedels en motieven toe te voegen maak je deze tas helemaal eigen. Het beste? Als de tas je begint te vervelen, kun je heel gemakkelijk opnieuw beginnen. Alle items zijn verwisselbaar!

De tas is het meest geschikt voor kinderen tussen de 6 en de 8 jaar, maar je zou er een fashionista van elke leeftijd blij mee kunnen maken.

 

Tip #3: Creative Jewelry Boutique – 18.99,-

Vergelijkbaar met onze eerste tip, maar daarom niet minder leuk! Met de Creative Jewelry Boutique maken kinderen met een elektrische graveerpen hun persoonlijke sieraden. Schrijf de naam van jezelf, een familielid of je beste vriend of vriendin, en versier het met edelstenen voor een persoonlijk cadeau!

Alle prijzen zijn inclusief btw en andere heffingen.

Met dit Fashion Design Speelgoed zijn kinderen sowieso een hele poos zoet. Uitgespeeld? Kijk op onze website voor meer kinderspeelgoed!