9,4
4.4/5

0

Selectie verfijnen

Prijsbereik

 • Cars Rust-Eze Racing Tower Speelset
  25.99

  Cars Rust-Eze Racing Tower Speelset

 • Bosch Speelgoed Parkeergarage 5 etages
  59.99

  Bosch Parkeergarage 5 etages

 • Burago 1:43 Garage Incl. 2 Car
  39.99

  Burago 1:43 Garage Incl. 2 Car

 • 18.99

  Head Disney Planes Rip Lash Head

 • Speelset Cars 3 Garage
  80.99

  Cars 3 Garage inclusief 4 auto’s

Selectie verfijnen

Prijsbereik

 • Cars Rust-Eze Racing Tower Speelset
  25.99

  Cars Rust-Eze Racing Tower Speelset

 • Bosch Speelgoed Parkeergarage 5 etages
  59.99

  Bosch Parkeergarage 5 etages

 • Burago 1:43 Garage Incl. 2 Car
  39.99

  Burago 1:43 Garage Incl. 2 Car

 • 18.99

  Head Disney Planes Rip Lash Head

 • Speelset Cars 3 Garage
  80.99

  Cars 3 Garage inclusief 4 auto’s

Speelgoed garage en racebaan speelgoed

Voor kinderen die van auto’s en speelgoedauto’s houden is het erg leuk om te kunnen spelen met een speelgoed garage of een racebaan. Kinderen gebruiken hun verbeelding en fantasie om verhalen te bedenken en het spelen met racebaan speelgoed kan ook helpen om de motorische vaardigheden en coördinatie van het kind te verbeteren.

Speelgoed garage
Speelgoed garages zijn geschikt voor kinderen van alle leeftijden, hoewel sommige sets meer geschikt zijn voor oudere kinderen vanwege de complexiteit van de onderdelen en de kleinere grootte van sommige onderdelen. Er zijn veel verschillende soorten speelgoedgarages op de markt, van eenvoudige garages met een paar parkeerplekken tot hele uitgebreide garages met meerdere parkeerdekken, liften, pompen, geluiden en lichtjes. De Bosch parkeergarage 5 etages en de Cars 3 Garage inclusief 4 auto’s zijn een hele populaire keuze onder kinderen!

Racebaan speelgoed

Er zijn veel verschillende racebanen speelgoed op de markt. Zo zijn er traditionele houten racebanen verkrijgbaar of elektrische racebanen met licht en geluid. Door te spelen met racebaan speelgoed ontwikkelen kinderen onder andere hun hand-oog coördinatie en behendigheid. Spelen met auto’s en racebanen is voor jongens en meisjes en voor alle leeftijden. Al op hele jonge leeftijd vinden kinderen het leuk om autootjes te laten rijden, en als ze iets groter worden gaan ze steeds beter begrijpen hoe racebaan speelgoed werkt. 

Speelgarage

Zoek je naar een speelgarage voor de kinderen om mee te spelen? Speelgarages zijn er voor verschillende leeftijden zodat je altijd een autogarage vind die past bij de leeftijd van je kindje.

Een speelgarage van hout of kunststof, met of zonder auto’s en een speelgarage met geluid is online verkrijgbaar. Met verschillende aanbiedingen zorgen we ervoor dat je niet teveel betaalt. In plaats daarvan maak je een voordelige keuze, om jouw kinderen of jouw neefjes, nichtjes of vriendjes en vriendinnetjes op een fantastische manier te verrassen. 

Racebaan 3 en 4 jaar

Als je op zoek bent naar leuk en leerzaam speelgoed voor je zoon of dochter dan is een racebaan 3 en 4 jaar een goed idee. Met een racebaan kunnen kinderen fantasierijk spelen en leren ze spelenderwijs hoe auto’s en andere voertuigen bewegen door een racebaan of speelgarage.

Zoek je racebaan speelgoed of een speelgoed garage voor kinderen? Bij ToysCompany bestel je eenvoudig online. De meeste artikelen hebben we gewoon op voorraad wat betekent dat we jouw bestelling en de verzending daarvan direct in orde kunnen maken. Speelgoed dat je voor 16:00 uur bestelt zullen we dezelfde werkdag nog voor je verzenden. Zo heb je het racebaan 3 en 4 jaar speelgoed snel in huis, ook als je gebruik maakt van een aanbieding!

 

Heb je vragen over racebaan speelgoed? Neem contact met ons op, dan vertellen we je graag meer.