Lego Duplo 10932 Sloopkogel Afbraakwerken

Out of stock
Artikelnummer:
10932
€ 59,99

Ouders en peuters kunnen samenwerken om de sloopkogel heen en weer te zwaaien om het kleine huisje af te breken, de bouwplaats op te ruimen met de bulldozer en nieuw bouwmateriaal aan te voeren met de vrachtwagen. Wanneer peuters eindeloos veel creatief plezier hebben met dit sloopkogelspeelgoed, ontwikkelen ze belangrijke fysieke en cognitieve vaardigheden waar ze hun leven lang profijt van hebben. Sloopkogelspeelgoed voor peuters Jonge kinderen ontwikkelen hun fijne motoriek en cognitieve vaardigheden en versterken hun sociale en emotionele bewustzijn met 3 bouwvakkers, een kraan die alle kanten op kan bewegen, een bulldozer met zware rupsbanden en een cabine die open kan, een kiepwagen, een klein huisje en accessoires waaronder rotsblokken en verkeersborden.

De set bevat LEGO DUPLO voertuigen, bouwvakkers en omgevingen waarmee kinderen vanaf 2 jaar zich kunnen vermaken en waarvan ze veel kunnen leren.

De kraan is ca. 28 cm hoog, 10 cm lang en 12 cm breed – groot genoeg voor serieuze sloopwerkzaamheden en klein genoeg zodat kleine vingertjes hem goed kunnen vastpakken. 

Meer informatie
Leeftijd 1 t/m 3 jaar, 3 t/m 6 jaar
ean 5702016618211
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Lego Duplo 10932 Sloopkogel Afbraakwerken

Geen gerelateerde blogposts