9,4
4.4/5

0

Leukste speelgoed voor 10-jarige meiden

Leukste speelgoed voor 10-jarige meiden

Op een 10-jarige leeftijd zijn ze alweer zo groot,  maar gelukkig nog niet te groot. Kinderen op deze leeftijd hebben steeds specifiekere wensen, maar er is nog steeds zat leuks om hen te geven voor hun verjaardagSinterklaas of zelfs kerst. Lees verder voor leuke speelgoed ideeën voor 10-jarige meiden.

Bordspellenterug naar de klassiekers

Een goede cadeautip is altijd wel een tof kaart- of bordspel. Er is uiteraard op deze leeftijd al genoeg afleiding van technologie, maar vaak willen meiden van deze leeftijd graag een leuk bordspelletje spelen. Zo heb je tegenwoordig bijvoorbeeld ook veel thema spellen, waaronder iets als Party & Co Disney Princess. Het leukste van een bordspel in combinatie met de interesse van een 10-jarige, namelijk Disneyprinsessen.

Creatieve cadeaus

Creativiteit is zeker iets waar meiden van tien veel mee aan de slag gaan. Of het nu met sieraden, tekenen, glitters of diamantjes te maken heeft, zij zijn van de partij. Zeker een goed idee dus om voor een creatief cadeau te kiezen.

Nog net geen tieners, zijn 10-jarigen zeker nog geïnteresseerd in speelgoed waarmee je dingen kunt maken. Een super leuk voorbeeld hiervan is de Creative Jewelry Boutique. Hiermee kunnen ze samen met vriendinnen eigen sieraden ontwerpen, etsen en zelfs verven. Een super leuk cadeau dus voor de creatieve meiden!

Shop nu de Creative Jewelry Boutique voor maar 18.99 >>

Poppen en LEGO

Voor sommige zijn Barbie’s weer passé en ligt de interesse bij poppen voor iets oudere meiden, zoals de Rainbow High poppen. Deze poppen zijn super interactief en heel modebewust. Zo heb je Cheerleader poppen en High Fashion poppen, beiden heel fashion-forward.

Naast de toffe Rainbow High poppen kun je er ook voor kiezen om terug te gaan naar een klassieker in een nieuw modern jasje: LEGO. Zo heb je tegenwoordig zoveel keuze hierin, zowel voor de jongens als voor de meiden. Kies bijvoorbeeld voor Lego Friends Stephanie’s Voetbaltraining. Super interactief, je kunt namelijk zelfs de bal afschieten in het doel!

Ga je voor Lego Stephanie’s Voetbaltraining? Bestel ‘m hier >>

Schilderen en knutselen

Het creëren van kunstwerken is iets wat meiden graag doen, op welke leeftijd dan ook. De meeste meisjes zijn dol op tekenen en schilderen en vooral ook alles wat glimt en glittert.

Misschien zijn ze nog niet zo ver dat ze hele creaties uit hun hoofd kunnen maken, maar dat betekent niet dit niet mogelijk is. Voor de mooiste kunstwerken kun je kiezen voor een Paint By Numbers schilderij of Diamond Painting. Een creatieve tijdsbesteding en met prachtige resultaten die ze vervolgens in hun kamer kunnen ophangen.