9,4
4.4/5

0

Selectie verfijnen

Prijsbereik

 • Nenuco Magische Pop en Slaapzak met Licht en Geluid
  31.99

  Nenuco Magische Pop en Slaapzak

 • Dokterset Nenuco Pop Met Accessoires 35 Cm
  39.99

  Dokterset Nenuco Pop Met Accessoires

 • Nenuco Chair Eat With Me 35cm
  43.99

  Nenuco Chair Eat With Me

Selectie verfijnen

Prijsbereik

 • Nenuco Magische Pop en Slaapzak met Licht en Geluid
  31.99

  Nenuco Magische Pop en Slaapzak

 • Dokterset Nenuco Pop Met Accessoires 35 Cm
  39.99

  Dokterset Nenuco Pop Met Accessoires

 • Nenuco Chair Eat With Me 35cm
  43.99

  Nenuco Chair Eat With Me

Nenuco

De Nenuco babypop is een pop die gemaakt wordt door een Spaans bedrijf. De pop is vooral populair onder kinderen omdat het een zachte babypop is die je uitgebreid kunt verzorgen. Er zijn meerdere versies van de Nenuco poppen verkrijgbaar met bijpassende accessoires. Het spelen met poppen heeft een educatieve functie voor kinderen. Ze helpen bij de ontwikkeling van sociale vaardigheden en emotionele intelligentie. Ook kan het spelen met een nenuco baby helpen bij het ontwikkelen van taalvaardigheden, omdat veel jongens en meisjes tijdens het spelen praten tegen hun poppen alsof het echte baby’s of kinderen zijn.

Nenuco baby

De poppen van Nenuco zijn al sinds de jaren ’50 op de markt en zijn sindsdien in talloze versies en met verschillende accessoires uitgebracht. De pop is gemaakt van vinyl en heeft een zachte huid die aanvoelt als een echte baby. Ze heeft ook beweegbare armen en benen. De bekendste versies zijn de Nenuco Baby en de Nenuco Baby Magic. Deze heeft een magische fles die, wanneer deze op de buik van de pop wordt gedrukt, een geluid maakt alsof de pop drinkt.

Speelt jouw kind graag met poppen? Dan is een Nenuco baby pop een leuk stuk speelgoed om aan te schaffen. Je bestelt de populaire poppen eenvoudig online in de aanbieding. Zo weet je zeker dat je de laagste prijs betaalt als je Nenuco gaat kopen. 

Nenuco pop

De Nenuco baby pop is ook verkrijgbaar met diverse verzorgingsspullen en accessoires. Zo kun je de Nenuco Magische pop ook krijgen met slaapzak. Je kunt de pop heerlijk knus laten slapen in haar schattige slaapzak en zowel de slaapzak als de pop zijn heel zacht, dus perfect om mee te knuffelen! Als je Nenuco wiegt in haar slaapzak hoor je een prachtig slaapliedje. Dan doet de pop echt haar ogen dicht en gaat ze slapen. De slaapzak maakt muziek, echte babygeluiden en heeft licht! De dokterset Nenuco pop met accessoires moet verzorgd worden omdat ze ziek is! Kun jij de babypop helpen? Je kunt kijken of de babypop verkouden is, een flesje geven en helpen bij het genezen.

Nenuco kopen

Een andere Nenuco pop die je kunt kopen is de Nenuco chair eat with me. Je kunt samen met deze nenuco pop aan tafel eten! Met de Nenuco kinderstoel eet met mij leer je de tafel te dekken, te eten en om de tafel schoon te maken. Er zit geluid in de stoel en bestek bij voor de pop. Wil je Nenuco kopen? Ben je op zoek naar Nenuco baby of een Nenuco pop? Bij ToysCompany bestel je deze leuke poppen eenvoudig online. Het meeste speelgoed hebben we gewoon op voorraad wat betekent dat we jouw bestelling en de verzending daarvan direct in orde kunnen maken. Poppen die je voor 16:00 uur bestelt zullen we dezelfde werkdag nog voor je verzenden. Zo heb je de Nenuco pop snel in huis, ook als je gebruik maakt van een aanbieding!   Heb je vragen over Nenuco? Neem contact (https://www.toyscompany.nl/contact) met ons op, dan vertellen we je graag meer.