9,4
4.4/5

0

Op de camping

Welk speelgoed kan goed mee naar de camping? 4 do’s and don’ts

Als de lente weer aanbreekt, beginnen de kampeerkriebels weer op te laaien. Lekker erop uit, genieten van het zonnetje en van je gezin. Het begint allemaal met het inpakken van de auto. Want wat neem je mee? Je zwembroek, je tent… en wat nog meer?

 

Het is verstandig om goed voorbereid te kamperen. Met het juiste speelgoed weet je zeker dat je dagenlang plezier kan hebben. Welk speelgoed kan mee naar de camping, en wat is verstandig om thuis te laten? In deze blog geven we een aantal voorbeelden van do’s en don’ts voor speelgoed op de camping.

DONT: ‘s Avonds niet spelen!

De camping is dé dag waarop je ook in de avond bezig bent. Vergeet dus niet om leuk speelgoed te hebben dat je in het donker kan spelen. Kaartspelletjes bij een campinglamp zijn altijd een groot succes.

 

DO: Leuk voor jong en oud

Meestal ga je met de familie naar de camping. Het is dan wel zo leuk als je het spel met het hele gezin kunt spelen! Wat dacht je van de Slime Blaster, waarmee je met het hele gezin op een doel in de verte kan schieten, of… op elkaar?

DON’T: Weinig losse onderdelen.

Neem geen speelgoed met losse onderdelen mee naar de camping! Je bent het grootste deel van de tijd buiten, dus het is misschien niet verstandig om Risk mee te nemen naar de camping. Voordat je het weet verspreidt een flinke zucht wind je hele spel over de camping.

 

Veel verstandiger is het om iets mee te nemen dat uit één stuk bestaat. Wat dacht je bijvoorbeeld van een loopfiets? De beste manier om de camping te verkennen is op een driewieler of loopfiets! >>

 

DO: Profiteer van het mooie weer

Vergeet niet te genieten van het mooie weer. Dit is bij uitstek het moment om te spelen met dingen die je binnenhuis niet kan gebruiken. En dan hebben we het niet alleen over spellen zoals jeu de boules, maar denk ook echt aan waterpret. Waterpret is fantastisch voor op de camping, want je hebt daar geen last van natte, modderige voeten in je geboende woonkamer.

Wat dacht je bijvoorbeeld van dit spannende waterduel, waarbij de verliezer drijfnat wordt? Bestel vandaag nog voor 16:00, en je hebt het morgen in huis! >>