9,4
4.4/5

0

Origineel speelgoed voor 1 jaar – leuke cadeau-ideeën

Origineel speelgoed voor 1 jaar – leuke cadeau-ideeën

Het is een hele mijlpaal: de eerste verjaardag! Een hele speciale dag en dit betekent natuurlijk ook dat je dit wilt vieren met een origineel cadeau.

Of het nu gaat om je eigen kind, je neefje, buurkindje of kleinkind: je wilt niet met lege handen komen aanzetten. Er is tegenwoordig steeds meer keuze en je wilt niet een vergelijkbaar cadeau kopen als een ander. Met die reden hebben we een lijstje gemaakt met leuke ideeën voor die bijzondere eerste verjaardag.

Houten speelgoed

Steeds vaker zien we houten speelgoed weer terugkomen en het wordt steeds populairder. Het heeft de karakteristieken van vroeger, en is daarbij een stuk milieubewuster dan plastic speelgoed.

Het oog wilt verder ook wat! Houten speelgoed geeft rust in de woonruimte en is reuze veilig voor de kleine om mee te spelen. Win-win situatie dus!  Wat dacht je bijvoorbeeld van de Jouéco Vormenstoof brandweerauto? Hij ziet er leuk uit en leert je kind meteen vormen en kleuren.

Bestel de Jouéco vormenstoof brandweer auto hier >>

Loopwagentjes: voor die eerste stapjes

De eerste verjaardag is een echte mijlpaal en hier horen ook grote ontwikkelingen bij. Zo beginnen de meeste kindjes met hun eerste stapjes en kruipen of rollen ze misschien al de gehele woonkamer door!

Om dit goed te stimuleren is het dan ook een leuk idee om zo’n kleintje een loopwagentje cadeau te doen. Om het lopen helemaal leuk te maken kun je natuurlijk kiezen voor een loopwagentje dat bijvoorbeeld blokken kan vervoeren, of de toffe Little Tikes Brandweerwagen met Waterspuit. Zo kunnen ze met het warme weer lekker met water spelen in de achtertuin!

Wacht niet langer en bestel de Little Tikes Brandweerwagen met Waterspuit hier >> 

Interactief speelgoed

Kinderen en geluid en muziek is de ideale match. Zet je een vrolijk nummer op, dan kan het maar zo zijn dat ze al met de heupjes lopen te wiegen of het hoofd druk meebewegen. Zo kun je kiezen om muziek te combineren met interactief speelgoed.

Waar deze combinatie goed te zien is, is bij de speelgoed collectie van Nijntje. Zo hebben zij een spelletje gecreëerd waar de kleintjes geluidjes kunnen raden. Je drukt op een knop en hoort een geluid, en zij moeten dan raden of het geluid past bij het plaatje op de kaartjes. Een leuke manier om de fijne motoriek te stimuleren dus!

Bestel jouw Nijntje Geluidjes raden hier >>