Toys Company

Speelgoed wordt eigenlijk door elke generatie gebruikt, we staan er niet zo bij stil maar wanneer ouderen even spelen met een pen wordt dit ook gezien als speelgoed. Mensen hebben gewoon de neiging om te spelen, het hoeft dan ook niet altijd met voorwerpen te gebeuren. Stoeien wordt namelijk ook gezien als spelen. Spel is ook een manier om op een gecontroleerde manier om te gaan met agressie, op deze manier kan je agressie een uitlaatklep geven. Als je al vanaf jongs af aan speelt bevordert dit de coördinatie van de motoriek van het mens en het ruimtelijk inzicht. Door te spelen met kinderspeelgoed kunnen diverse gevoelens worden opgewekt net zoals bij gezelschapsspelletjes. Hier kunnen emoties bij komen zoals woede en blijdschap, emoties waar iedereen mee opgroeit en waar je moet leren omgaan.

Het leukste kinderspeelgoed

Betrouwbaar speelgoed

Al jarenlang is Toys Company actief in de kinderspeelgoed branche. Wij hebben een grote collectie op het gebied van kinderspeelgoed en vinden speelgoed ook zeer belangrijk. In het assortiment van Toys Company vind je het leukste speelgoed. Wij zijn een webshop die graag diverse speelgoed artikelen verkoopt. In onze online speelgoedwinkel vind je verschillende soorten speelgoed voor baby-, peuters-, kleuters- en kinderspeelgoed. Zo vind je bijvoorbeeld buitenspeelgoed om kinderen te vermaken met een gaaf tuinhuisje om uren in te kunnen spelen. Ons speelgoed is van goede kwaliteit en bij ons vind je ook diverse speelgoed aanbiedingen. Ons kinderspeelgoed is zowel voor jongens als meisjes zodat er ook samen gespeeld kan worden met het speelgoed.

Al het kinderspeelgoed wat je bij ons besteld leveren wij uit onze eigen voorraad, wij zijn van mening dat een snelle levering kan zorgen voor een goede klantenbinding. Daarom kun je de bestelling de volgende dag al in huis verwachten, dan heb je 14 dagen bedenktijd om te retourneren en retourneren is bij ons gratis.

Webwinkelkeurmerk

Samen spelen zorgt voor een goede ontwikkeling, kinderen moeten dan leren wachten op hun beurt en ze leren om te delen. Bij Toys Company koop je veilig je speelgoed online omdat wij over het ‘Webwinkel Keurmerk’ beschikken. Met het Webwinkel Keurmerk weet je zeker dat de identiteit van de winkel gecontroleerd is en dat de winkel voldoet op de belangrijkste Nederlandse wetgeving. Bij Toys Company ben je dus zeker van je aankoop en bestel je speelgoed bij een betrouwbare webshop.