Tonen als Grid Lijst

Producten 1-16 van 83

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Grid Lijst

Producten 1-16 van 83

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Playmobil kopen

Je wilt Playmobil kopen voor jouw kleine jongen of meid: goede keuze! Het is ontzettend leuk speelgoed. Bovendien kies je uit allerlei thema’s, soorten sets en natuurlijk de grote of kleine verpakkingen.

Wij laten je zien waar je allemaal uit kunt kiezen. En we helpen je daar niet te veel voor te betalen. Dus zoek je naar Playmobil in de aanbieding of heb je gewoon een bepaald budget in gedachten? Bestel het online, dan gaan wij er voor je mee aan de slag. Zo kun je jouw kleine daar binnenkort mee verrassen. Of koop je het als cadeau voor de kinderen van iemand anders.

De eerste thema’s van het speelgoed

Tegenwoordig kun je online Playmobil kopen. Dat was wel anders toen het werd geïntroduceerd in de jaren ’70 van de vorige eeuw. Het begin allemaal met ontwikkelaar Hans Beck, die in opdracht van Horst Brandstätter aan de slag ging.

Die namen zullen je kinderen zeker niet kennen, en dat hoeft ook helemaal niet. Toch staat hun focus en visie voor het speelgoed nog steeds overeind. En sterker nog, de thema’s en onderdelen zoals een groot kasteel, een bakkerij, gevangenis en bijvoorbeeld een stadsmuur zijn nog altijd heel populair.

Inmiddels zijn er tal van thema’s en geweldige sets bijgekomen. Playmobil zit vol met geweldige figuren, waar zowel jongens als meisjes graag mee spelen. Bovendien heb je de keuze uit sets met speelgoed voor allerlei leeftijden. Dus daag je kleine uit, of voorkom juist dat het nog iets te lastig is.

Uitgebreid assortiment Playmobil-sets

Wat dacht je bijvoorbeeld van de sets met de bus van The A-Team, die met een cruiseschip of voor een volledige reddingsoperatie? Beleef samen met jouw kleine de mooiste avonturen, dankzij de geweldige sets van Playmobil die je kunt kopen.

En zoek je het bijvoorbeeld binnen de Western, de Pirates of het stadsleven? Ontdek de verschillende leuke sets waar je online eenvoudig een keuze uit maakt.

Het speelgoed van Playmobil is er bijvoorbeeld voorkinderen van 3 tot en met 6 jaar, voor 6 tot en met 8 jaar en van 8 tot en met 12 jaar. Dankzij de meer uitdagende sets is het speelgoed er zelfs voor iedereen van 12 tot en met 16 jaar, en ouder. Je zou er zelfs zelf nog mee kunnen spelen!

Doe online inspiratie op met de verschillende geweldige sets of ga daar heel gericht naar op zoek. Wij laten je met de soldaten, de vuurtoren en bijvoorbeeld Pegasus en een veulen zien wat er allemaal te kiezen valt. Dus bouw een groentekraam of een volledige brandweerkazerne. Als jij het kunt bedenken is de kans groot dat je het in de vorm van Playmobil kunt kopen.

Playmobil kopen

Bovendien hebben we het meeste speelgoed van Playmobil gewoon voor je op voorraad. Dat betekent dat we daar meteen mee aan de slag gaan op het moment dat jij de bestelling plaatst. Daar hoef je niet lang op te wachten. Dus heb je het samen met jouw kleine besteld? Of ga je daar binnenkort iemand mee verrassen?

Bestellingen die je voor 16:00 uur plaatst zullen we dezelfde werkdag nog verzenden. Op die manier weet je zeker dat het pakket naar jou onderweg is. Dus is het een uitstekend idee om online jouw Playmobil te kopen.

Heb je vragen over Playmobil? Neem contact (https://www.toyscompany.nl/contact.html) met ons op, dan vertellen we je graag meer.