9,4
4.4/5

0

Rainbow High Fashion Doll en Dolls room poppenbed

Rainbow High Fashion Doll en Dolls room poppenbed: een perfecte combinatie.

Al eens van de Rainbow High Fashion Dolls gehoord? Het zijn poppen van en voor modebewuste meiden. Rainbow High is een animatieserie, te zien op Netflix en Youtube, over een school voor beeldende kunst. Daar beleven de Fashion Dolls Ruby Anderson, Poppy Rowan, Sunny Madison, Jade Hunter, Skyler Bradshaw, en Violet Willow hun avonturen. Later kwamen daar ook nog de tweelingzusjes Laurel en Holly De’Vious bij. Wil je de avonturen van Rainbow High zelf naspelen, of zelf nieuwe avonturen verzinnen, dan zijn er de Rainbow High Fashion Dolls. Iedere pop representeert een andere kleur van de regenboog, wat tot uiting komt in het kapsel en de kleding van de poppen en de bijbehorende accessoires. In de verpakking van de Rainbow High Fashion Dolls vind je twee outfits, waarmee je volop kunt combineren. Bijpassende accessoires als tasjes en schoenen worden natuurlijk niet vergeten. En om de poppen te laten genieten van een welverdiende nachtrust zou je bijvoorbeeld het Dolls room poppenbed kunnen gebruiken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een handig inklapbaar poppenbed, waar je Fashion Dolls allemaal in passen. Wie is wie bij de Rainbow High Fashion Dolls? Zoals gezegd, iedere Fashion Doll vertegenwoordigt een kleur van de regenboog. Maar ze hebben natuurlijk ook hun eigen karakter.

Ruby Anderson is de rode pop. Ze zit boordevol talent en werd als straatartiest letterlijk van de straat geplukt. Op Rainbow High ontwerpt ze eigen sneakers en petten. De oranje Poppy Rowan is sociaal, vriendelijk en heel muzikaal. Ze is als DJ een graag geziene gast op elk feest.

Sunny Madison maakt computer animaties en is altijd in voor een lolletje. Haar kleur is geel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jade Hunter is altijd gekleed in het groen en schrikt niet terug voor het gebruik van opvallende make-up. Geen avontuur is haar te gek. Skyler Bradshaw is gekleed in het blauw. Ze is een getalenteerde, maar ook wat verlegen modeontwerpster, die haar ontwerpen het liefst voor zichzelf laat spreken. Violet Willow, haar naam zegt het al, is gekleed in violet. Zij maakt een online real life soap over zichzelf en haar vriendinnen. Laurel en Holly De’Vious willen allebei acteur worden, maar zijn wel elkaars tegenpolen. De een is heel vurig, de ander juist ijskoud. Maar samen staan ze altijd garant voor opwindende avonturen. In de animatieseries verschijnen steeds nieuwe karakters, waarschijnlijk komen er dus ook meer Rainbow High Fashion Dolls beschikbaar. Houd dus de webshop goed in de gaten!