9,4
4.4/5

0

Waar moet ik op letten?

Wil je je bestelling of een deel ervan retourneren? Houd dan rekening met onderstaande punten.

 • Je kunt binnen 14 dagen na ontvangst aangeven dat je een artikel wilt retourneren.
 • De kosten voor het terug zenden zijn voor eigen rekening.
 • De artikelen kunnen alleen worden geretourneerd in de originele productverpakking.
 • De artikelen mogen niet beschadigd of gebruikt zijn.

Stappenplan retourneren

Volg het onderstaande stappenplan om snel en simpel (een deel van) je bestelling te retourneren.

 1. Stuur een e-mail naar info@toyscompany.nl met de onderstaande gegevens.

  •  Je bestelnummer
  •  Welke artikelen je wilt retourneren
  •  De redenen waarom je het wenst te retourneren
 2. Je ontvangt binnen één werkdag van ons een mail, hoe je de artikelen retour kunt sturen. Wacht dus met het retour sturen totdat je een reactie hebt ontvangen.

 3. Nadat je een mail met bovenstaande informatie van ons hebt gekregen, dien je het artikel of de artikelen binnen 14 dagen retour te sturen.

 4. Als je retour bij ons is binnen gekomen, wordt door ons logistiek partner beoordeeld of het artikel goed (zonder beschadigingen) is aangekomen. Als dit het geval is, wordt er een creditfactuur aangemaakt. Het kan enkele dagen duren voordat het bedrag overgemaakt is.

Ruilen

Het is helaas niet mogelijk om artikelen te ruilen. Je kunt in dit geval het beste het verkeerde artikel retourneren en een nieuwe bestelling plaatsen voor het juiste artikel of de juiste maat. Je kunt voor het retourneren bovenstaande retourprocedure aanhouden.

Herroeping retour

Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop je of een door jouw aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. Je kunt hiervoor gebruikmaken van het formulier voor herroeping (PDF), maar bent hiertoe niet verplicht. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om je mededeling betreffende jouw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Tevens heb je het recht om het Europese retour formulier te gebruiken, dit kun je doen door op de volgende link te klikken (hiermee download je direct het retour formulier in word): Europees retour formulier.

Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van jouw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van jouw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Indien je slechts een deel van je bestelling retour stuurt dan

worden de kosten voor levering niet teruggestort.  Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen.  

Je dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop je het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. Je bent op tijd als je de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. 

De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor eigen rekening. 

Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Contact

Heb je vragen, dan kun je de klantenservice telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 09:00 – 17:00 uur.