9,4
4.4/5

0

Trendy speelgoed: originele cadeau-ideeën

Trendy speelgoed: originele cadeau-ideeën

Het is tegenwoordig nog geen makkelijke taak om een leuk en origineel cadeau te bedenken voor een kind. Ga je nu voor de oude klassiekers, of juist voor het modernere speelgoed? Om je hierbij een handje te helpen hebben we een lijstje opgesteld met cadeau-ideeën voor trendy speelgoed.

Lees dus vooral verder!

Buitenspeelgoed

Met de aankomende zomer zal je kind lekker buiten willen spelen. Gelukkig is er dan ook tegenwoordig genoeg aanbod voor leuk speelgoed voor buiten.

Een leuk idee is om te gaan voor interactief water speelgoed. Warm weer associëren we namelijk snel met water, dus wat er nu leuker voor kinderen dan hiermee te kunnen spelen? Een verkoelende manier van spelen in de aankomende hete zomermaanden.

Denk bijvoorbeeld aan de Little Tikes Fun Zone Battle Splash Watertafel. Sluit ‘m aan op de tuinslang en de kinderen kunnen strijden om elkaars boten te laten zinken!

Toffe puzzels

Een doorsnee puzzel hoeft niet saai te zijn.

Puzzels zijn nog steeds een klassieker in de cadeauwereld en het aanbod groeit ook met de jaren mee. Iemand die toffe puzzels maakt, is Jan van Haasteren.

Heb je een kind dat graag zijn hersenen gebruikt en van mooie plaatjes houdt? Dan is het een goed idee om te kiezen voor een mooie puzzel van Jan van Haasteren. Met de super leuke en gedetailleerde afbeeldingen is jouw kind wel even bezig en komen ze steeds meer grappige details tegen hoe dichter ze bij het einde komen.

Bekijk het gehele puzzel aanbod hier >> 

 

Fashionable poppen voor jong en oud

Zoek je een cadeau voor iemand die tussen de drie en twaalf jaar oud is? Kies dan voor een super modebewuste en interactieve pop!

Het aanbod van de Barbie dolls is zo groot, dat er voor elk kind wel eentje tussen zit om mee te spelen. Deze poppen zijn glamoureus, modebewust en volledig poseerbaar en beweegbaar. Je kunt zelfs de haren borstelen en stylen! Uiteraard zitten er leuke accessoires bij inbegrepen, om de speeltijd nog beter te maken.

Bekijk de modebewuste Barbie dolls hier >>