Verzending

Samen met onze pakketbezorgers doen we er alles aan om je bestelling op tijd te bezorgen. Toch is er een kleine kans dat er iets mis kan gaan. Denk bijvoorbeeld aan een wegomlegging, noodweer of vertraging bij de vervoerder, waardoor de bestelling een dag later bezorgd wordt. Toch gaat het meestal goed: van alle bestellingen wordt 98% op tijd bezorgd! Toch adviseren we je ruim op tijd te bestellen, zodat je zeker weet dat je alles op tijd in huis hebt.

Rondom de feestdagen is erg druk voor de bezorgdiensten. Hou hier rekening mee en bestel dus voor de zekerheid op tijd!

Nederland
Als je op werkdagen voor 16:00 uur een bestelling plaatst, is je bestelling 1a2 dagen in huis. In het weekend gelden andere leverdata en -tijden. 
Bekijk onderstaande tabel voor een duidelijk overzicht.

 

Let op: bovenstaande tabel heeft betrekking op werkdagen; feestdagen zijn uitgezonderd.

België
Zendingen naar België duren ongeveer 2 tot 4 werkdagen.

Verzendkosten

  •  
  • Nederland via POST NL: €5,95
  • België: €12,50
  • Duitsland € 12,50

Vervoerder services

Bestellingen worden verstuurd door PostNL/DHL. De vervoerder hangt af van het type zending: brievenbuspakketten worden met PostNL verstuurd . Op de dag dat je een bestelling plaatst, krijg je een e-mail met meer informatie over de bezorging. In deze e-mail staat of je bestelling met PostNL/DHL bezorgd wordt. Hieronder zie je welke services beide partijen bieden.

Services PostNL/DHL

  • Je kunt je zending volgen via de Track & Trace van PostNL/DHL. Je ontvangt op de dag van je bestelling een e-mail met een link en informatie over jouw zending. Aangezien het om een brievenbuspakket gaat, hoef je hier niet voor thuis te blijven.

Heeft het pakket een Track & Trace nummer dat niet met 2013 begint, dan wordt het pakket met PostNL verstuurd. Informatie over de zending kan online bekeken worden via: www.postnl.nl/klantenservice/#/Consument/Pakketten/Status%20&%20bezorging 
PostNL kan worden gebeld op 0900 0990.